Vendégkönyv

Íme néhány idézet vendégeink visszajelzéseiből!

Nem is öreg ez az erdész !  Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket ! Azt hiszem az ország legkedvesebb családját ismerhettük meg a mai napon. Köszönjük a rengeteg segítséget, a sok finomságot a még több kedvességet és figyelmet !  Visszajövünk !
De már pihenni !
Borbás Marcsi
2011. dec.6. Mikulás napja Gasztroangyal forgatás 2012. január 7-i adás

Öreg Erdész Vendégház

Visszajelzések/ Vendégkönyv

Drága Háziasszonyom és Uram ! Köszönjük a megtiszteltetést ! Éljen az idők végezetéig a Szolnoki Család !
Papp Lajos profeszor úr
Eddigi életünkben sok szép helyen jártunk már, átkeltünk megannyi hegyen és tengeren, de a legkedvesebb vendégmarasztaló,- örökké mosolygós háziasszonyt és háziurat Bennetek találtuk meg. Úgy érezzük, az Öreg Erdész Vendégház kifejezi mindazt, amit a Bakonyról, a szülőföldről mi is magunkban hordozunk és az igazi pihentető békét , a kedvességet, no meg persze a bőséges ételt és italt Nálatok kaptuk nap, mint nap. Örülünk, hogy itt lehettünk és biztosan visszatérünk Hozzátok kikapcsolódás, de leginkább a baráti beszélgetések öröme miatt. Úgy érzem itt sikerült igazán megértenem és megélnem azt, amit eddig sejtettem : a Bakony varázsát, azt a szépséget és csodát, ami nélkül az igazi bakonyi emberek nem is tudnak élni. Most már teljesen megértem miért. Én is csak azt tudom mondani : jövünk vissza!
Balázs és Anikó
Jó volt tapasztalni, hogy még létezik az egyre elgépiesedő vendéglátásban egy hely, ahol teljes szívből azért vannak, hogy mindenki jól érezze magát. És mi több mint jól éreztük magunkat ! Ebben a mesés sváb faluban, ebben a fantasztikus vendégházban NEKTEK, Gyula és Hajni köszönhetően. Dézsás melegvizes fürdés gyertyafénynél Somlói bor társaságában engem, minket teljesen elkábított. Sokszor, sokan aggódnak a kis magyar falvak megmaradásáért. Ha ilyen emberek működtetnek ilyen vállalkozást, ilyen színvonalon, akkor Csehbányának biztosan van jövője. Köszönjük szépen ezt a nagyszerű két napot, október 23. hosszú hétvégéjén.
Zoli, Szilvia, Erika, Ákos, Georgina, Ildikó
Boldogan és elégedetten távozunk és kicsit szomorúan búcsúzunk ettől a csodálatos helytől. Ennek a háznak lelke van és a ti kitartó , szívvel-lélekkel megvalósult munkátok látszik minden apró részletben. Otthon éreztük magunkat itt és azt kívánjuk nektek, hogy még 100 esztendőn keresztül lássátok vendégül azokat a megfáradt vándorokat, akik pihenésre vágynak ! Találkozunk jövőre !
Eszter, Laci
Amikor beléptünk a vendégházba és körbejártuk a ház minden szegletét, láttuk és éreztük, hogy milyen nagy gonddal és szeretettel építettétek és rendeztétek be. Minden a helyén van. Nap-nap után ugyanezt a szeretetet és figyelmet tapasztaltuk a vendéglátásban részetekről. Az ételek ízében, a terítéken. Nagy élményt jelentett számunkra a dézsában merítkezés esténként, az éjszaka csendje a csillagok alatt, valamint a fogatozás a környéki erdőben. A gyönyörű Bakonyban egy melegszívű családot találtunk! Ezt látva megbizonyosodtunk arról, hogy bármit tegyünk, bárhol éljünk, csak egy igaz módja van : szívvel-lélekkel szeretetben. Az Úr áldjon meg Titeket !
Judit és Robi
Igazi, szívélyes VENDÉGLÁTÁSBAN volt részünk. Ritka az ilyen fokú odafigyelés a vendégre. Az igényesség nemcsak a vendégekkel való törődésben, hanem a ház berendezésében is erősen ott van. Szép a ház, ehhez külön gratulálunk. Aki erre jár, annak valóban érdemes a környéken túrát tennie, ha éppen úgy adódik Gyula kalauzolásával. Érdemes körülnézni! Vendéglátóink és ez a csodálatos hely hozzájárult, hogy munkánkat eredményesen és zavartalanul végezhessük és hogy pihenni is tudjunk. A dézsa SZUPER ! Ha lehet, visszajövünk !
Tamás és Gábor

Idézzük ide kedves vendégeink leggyakoribb mondatait :

 • Ilyen csendet én még nem is hallottam !
 • Mennyi  fényes csillag  van az égen !
 • Sokkal szebb itt minden, mint a fényképeken !
 • Ezt mind nekünk kell megenni ?
 • Köszönöm nem kérek több pálinkát .
 • Olyan jó, itt mindenki köszönt nekünk az utcán, pedig nem is ismernek bennünket!
 • Legszívesebben reggelig maradnék a dézsában !
 • Rakhatok én is fát a kandallóra ?
 • Megsimogathatjuk a kis bocikat  és összeszedhetjük a tojásokat a tyúkok alól?
 • Itt a pici milyen jókat alszik, biztosan a levegő miatt.
 • Ez őzike volt, vagy szarvas ?
 • A kakast nem lehet lekapcsolni hajnalban?    
 • Milyen kényelmes volt az ágy!
 • Már azt tervezzük, hogy kikkel jövünk vissza .
 • Az egész utca jön reggelizni ?                 

Kíváncsian várjuk az Ön véleményét is, legyen a vendégünk !